× Login Create account Encrypt text About us Terms Confidentality Contact


English Version

TALK power of you voice

TALK este o altfel de retea sociala. TALK este o retea sociala bazata pe mesaje vocale. Postarile si comentariile sunt exclusiv bazate pe mesaje vocale. Folosind telefonul tau mobil sau un computer poti posta sau raspunde la comentarii inregistrand mesjele vocale direct in platforma.

In viata de zi cu zi noi comunicam foarte mult prin voce. Vocea este folosita pentru a transmite extrem de multa informatie intr-un timp foarte scurt! Cu ajutorul vocii devenim unici si transmitem emotie!

Pana la TALK, in mediul online, comunicam preponderent prin mesaje scrise. Pe retelele unde puteai posta mesaje vocale ele erau obligatoriu insotite de video. Platformele video nu te lasa sa postezi doar un mesaj vocal. A face un video e insa greu si ia mult timp! TALK vine sa umple golul asta existent in zona de retele sociale si de comunicare pe internet.

Mesajele vocale din reteaua TALK au avantajul major ca nu iti focuseaza atentia. Adica poti face altceva in timp ce asculti mesaje vocale. Nu acelasi lucru se intampla pe retele sociale bazate pe text, video sau fotografii.

TALK este o retea sociala pentru cei care vor sa impartaseasca informatii. TALK este pentru cei care nu vor sa fie deranjati la fiecare postare si comentariu. TALK te notifica doar 1 data pe saptamana depre noutatile aparute in retea. Vrem sa te simti comfortabil cand intri in TALK si sa nu te simti agresat si agasat de informatie. TALK vrea sa respecte timpul tau!

Eu sunt Robert Stanciulescu si am creat TALK pentru oameni ca mine si ca tine, oameni care nu vor sa fie hartuiti online. Oameni care vor sa impartaseasca informatii si cunostitinte cu alti oameni civilizati. TALK nu este pentru oricine, TALK este pentru cei care stiu ca a discuta in contradictoriu inseamna sa dezbati idei si nu sa ataci oameni. TALK este pentru cei care stiu si inteleg ca o discutie in contradictoriu dar civilizata si bazata pe argumente este benefica si duce la progres. De aceea eu, in TALK, adopt o pozitie de toleranta zero pentru cei care adopta un dialog al surzilor, nu sunt decenti, civilizati si nu isi respecta interlocutorul.

De aceea am creat TALK si de aceea TALK e o altfel de retea. Daca intri in TALK te vei alatura unei comunitati speciale care respecta valorile de mai ssu. Principiul meu este 'putini, valorosi si de la care avem ce invata'. Daca nu te ragasesti in TALK, in mod cert vei gasi o alta retea sociala care sa ti se potriveasca.

TALK este pentru oameni speciali! TALK este informatie nu zgomot!

Robert, Primul TALKer