× Login Create account Encrypt text About us Terms Confidentality Contact


English Version

Termeni si conditii de utlizare a platformei TALK

1. Definitii si scop

TALK este acesta platforma sociala care permite accesul utilizatorilor prin intermediul browserului folosind un nume de utilizator si o parola pentru a se autentifica. TALK inseamna solutia software care permite postarea mesajelor vocale si interactiunea cu alti utilizatori, echipamente electornice care permit functionarea platformei si datele stocate in bazele de date ale platformei.

Date de autentificare in platforma sunt numele de utilizator si parola alese de catre utilizator la inregistrarea in aplicatie. De asemenea, cookiului setat pentru autentificare automata reprezinta tot date de autentificare.

Coockie este o portiune mica de caractere alfanumerice care se salveaza pe computerul utilizatorului si care permite identificare alui unica.

TALK este o platforma de social media bazata pe mesaje vocale. Functionarea retelei este conditionata de acceptul tau de a posta mesaje vocale in platforma.

Scopul platformei TALK este de a pune in legatura persoane cu scopul de a impartasi idei, de a dialoga si lega prietenii.

2. Termeni si conditii de utilizare a platformei TALK

TALK este o platforma care iti permite sa te conectezi cu prietenii tai si sa impartasesti cu ei idei, sentimente si cunostiinte. TALK este o proprietate privata si cand intri in TALK trebuie sa te comporti ca atunci cand esti in vizita la un prieten bun. Tu vei fi acolo impreuna cu alti prieteni si scopul acestor intalniri este sa ne simtim bine si sa revenim cu drag in acest loc. Nu sunt acceptate pe TALK comportamente antisociale, injurii, mesaje defaimatoare, atacuri la persoana, incitare la ura si violenta de orice fel. Orice mesaje care pot afecta demnitatea sau sentimentele unor alte persoane vor fi blocate sau sterse de catre administratorul retelei.

In momentul postarii unui mesaj in reteau TALK ai intrega responsabilitate a continutului acelui mesaj si a efectelor pe care acel mesaj le poate produce. Orice mesaj care contravine legilor statului care gazduieste reteuaa sau legilor statului al carui cetatean esti va fi stes de pe platforma si ti se va bloca accesul daca comportamentul este considerat inadecvat pentru ceilalti membri ai platformei sau pentru platforma. Comportamentul considerat inadecvat nu se limiteaza doar la definitia legala ci poate fi considerat comportament inadecvat orice actiune pe care administratorul retelei o considera ca fiind inadecvata. Acesta regula se extinde la orice alt fel de comportament sau atitudine, iar in final decizia ca un comportament sau atitudine dauneaza retelei, utilizatorilor sau platofrmei este una unilaterala si se ia doar de catre administratorul/administratorii platformei TALK. Un utilizator care a fost sanctionat astfel poate sa ceara revizuirea deciziei, acesta cerere nu insemna ca va mai putea accesa platforma.

Regulile de bun simt si de buna convietuire in societate se aplica si in platforma.

Utilizarea platformei TLAK se face in concordanta cu scopul pentru care a fost creata. Utilizarea platformei TALk este permisa doar folosind interfata destinata utilizatorilor. Orice alta actiune va fi considerate daunatoare retelei si contul utilizatorului va fi suspendat.

In momentul suspendarii contului unui utilizator acesta nu va mai avea acces prin interfata platformei la datele stocate in platforma si nici nu va putea interactiona prin intemediul platformei cu alti utilizatori.

Incercarile de atacare a retelei cu scopul de a accesa date care nu sunt premise a fi accesate prin interfata platformei, cu scopul de a perturba functionarea platformei sau cu scopul de a accesa datele altor utilizatori va atrage consecinte legale si blocarea utilizarii platformei.

Orice alterare a datelor altor utilizatori din platforma (sau vizualizarea acelor data fara permisiunea utilizatorului, permisiune data prin intermediul platformei TALK) a a datelor folosite si transmise de platforma de la o pagina la alta reprezinta incalcari a termenilor de utilizare a platformai si va duce la suspendare contului utlizatorului.

Functionalitatile platformei se pot modifica oricand de catre administratorii platformei, iar aceste modificari nu se vor anunta utilizatorilor decat daca administratorii considera ca e necesar acest lucru. Modificare functionalitatilor nu reprezinta o obligatie a administratorului/administratorilor de a anunta utilizatorii inregistrati.

Functionarea defectuoasa a platformei TALK la anumite module sau in totalitate nu ne face razpunzatori de eventualele daune provocate utilizatorilor. Utilizatorii sunt de acord ca nu pot cere daune de niciun fel de daune proprietarilor si administratorilor platformei TALK.

Utilizatorul are dreptul de a accesa platforma atata timp cat respecte regulile si conditiile stipulate in acest document. Utilizatorul poate face asta prin intermediul datelor de autentificare Nu este permisa autentificarea unui utilizator in platforma folosind datele de autentificare ale altui utilizator. Este responsabilitatea utilizatorului de a pastra datele de autentificare in siguranta astfel incat nici o alta persoana sa nu aiba acces la aceste date.

Platforma TALK nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderea sau deteriorarea datelor aflate in platforma. In cazul unor evenimente e foarte posibil ca numite date si informatii sa fie pierdute fara a mai putea fi recuperate. Utilizatorii sunt de acord ca nu vor cereaune de nicun fel administratorilor platformei TALK.

Referirea al administrator/administrator ai platformei TALk se referee la proprietar, adminsitratorul/administratorii platformei, daca acestia exista, si la alti prepusi implicati direct in functionarea si dezvoltarea platformei.

Platforma TALK este o platforma care respecta regulile unei comunitati civilizate si deschise si cerem acelasi lucru si de la utilizatorii nostri.

Robert, Primul TALKer